Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Q+A Caffeine Eye Serum (15 ml)

15 ml
  € 8.99
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Het Q+A Caffeine Oogserum is een lichtgewicht oogserum dat speciaal is ontwikkeld om de vermoeide huid rond de ogen te revitaliseren en te versterken. Het bevat cafeïne, niacinamide en hyaluronzuur om de huid te hydrateren, te verstevigen en te kalmeren. Het is geschikt voor alle huidtypen.

  • Bevat cafeïne om de bloedsomloop te stimuleren en wallen te verminderen
  • Niacinamide helpt om de huid te verstevigen en de textuur te verbeteren
  • Hyaluronzuur hydrateert de huid intensief en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Gebruiksaanwijzing
Breng een kleine hoeveelheid van het Q+A Caffeine Oogserum aan rondom de ogen en klop zachtjes in de huid tot het volledig is opgenomen. Gebruik het serum 's ochtends en 's avonds na het reinigen van het gezicht.

Ingrediënten
Aqua (Water), Propylene Glycol, Betaine, Pentylene Glycol, Caffeine, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Water, Collagen, Biosaccharide Gum-1, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract, Cocoyl Proline, Lactobacillus Ferment Filtrate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Phytate, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Xanthan Gum, Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Hydroxide, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Lactic Acid.

Overige informatie over dit product

Merk
Q+A
SKU
965087
EAN
742271477210
Inhoud
15 ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95