Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Q+A Niacinamide Daily Toner (100 ml)

100 ml
  € 9.99
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Q+A Niacinamide Daily Toner is een verfrissende en lichtgewicht toner die is ontworpen om de huid te kalmeren, te hydrateren en te verhelderen met behulp van het krachtige ingrediënt niacinamide (vitamine B3).

  • Verhelderend: De formule bevat niacinamide, een krachtig ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om de huid te verhelderen en te egaliseren.
  • Kalmerend: De toner bevat ook allantoïne en panthenol, die bekend staan om hun kalmerende en verzachtende eigenschappen. Dit maakt het product ideaal voor mensen met een gevoelige huid.
  • Hydraterend: De toner bevat ook hyaluronzuur, een ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om vocht in de huid vast te houden en de huid te hydrateren.

Gebruiksaanwijzing
Gebruik na het reinigen van je gezicht een wattenschijfje om de Q+A Niacinamide Daily Toner aan te brengen op je gezicht en hals. Vermijd contact met de ogen. Gebruik dagelijks voor de beste resultaten.

Ingrediënten
Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Xylitol, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract, Betaine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Overige informatie over dit product

Merk
Q+A
SKU
965076
EAN
742271477173
Inhoud
100 ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95