Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Q+A Peptide Facial Serum (30 ml)

30 ml
  € 10.99
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Q+A Peptide Gezichtsserum is een krachtig serum dat is ontworpen om de huid te versterken, te verstevigen en te hydrateren. Het bevat een unieke mix van peptiden en andere actieve ingrediënten die de huid helpen er jonger en gezonder uit te zien.

  • Verstevigend: De formule bevat peptiden die de huid helpen verstevigen en fijne lijntjes en rimpels verminderen.
  • Hydraterend: Het serum bevat ook hyaluronzuur, een ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om vocht in de huid vast te houden en de huid te hydrateren.
  • Herstellend: Het serum bevat daarnaast niacinamide, dat de huid helpt te herstellen en te kalmeren.

Gebruiksaanwijzing
Breng 's ochtends en 's avonds na het reinigen een paar druppels van het Q+A Peptide Gezichtsserum aan op je gezicht en hals. Masseer het zachtjes in de huid totdat het volledig is opgenomen. Gebruik vervolgens een vochtinbrengende crème.

Ingrediënten
Aqua (Water), Propylene Glycol, Betaine, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Sodium Phytate, Glycerin, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Biosaccharide Gum-2, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract, Sodium Levulinate, Tripeptide-29, Sodium Hyaluronate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Magnesium PCA, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Cocoyl Proline, Sodium Anisate, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid.

Overige informatie over dit product

Merk
Q+A
SKU
965080
EAN
742271477180
Inhoud
30 ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95