Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Q+A Vitamine C Brightening Serum (30 ml)

30 ml
  € 10.99
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Het Q+A Vitamin C Brightening Serum is een krachtig serum dat speciaal is ontworpen om de huid te helpen stralen en tekenen van veroudering te verminderen. Het bevat een hoge concentratie van vitamine C, een krachtige antioxidant die bekend staat om zijn vermogen om de huid op te helderen en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

  • Verhelderend: De formule bevat een hoge concentratie vitamine C, die de huid helpt te verhelderen en een stralende teint te geven.
  • Antioxidant: Het serum bevat ook vitamine E, een andere krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-straling.
  • Anti-aging: Het serum bevat daarnaast hyaluronzuur en glycerine, die helpen om de huid te hydrateren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Gebruiksaanwijzing
Breng 's ochtends en 's avonds na het reinigen een paar druppels van het Q+A Vitamin C Brightening Serum aan op je gezicht en hals. Masseer het zachtjes in de huid totdat het volledig is opgenomen. Gebruik vervolgens een vochtinbrengende crème.

Ingrediënten
Aqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/ Polyhydroxystearate/Sebacate, Glycerin, Squalane, Magnesium Sulfate, Volcanic soil, Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Amylopectin, 1,2-Hexanediol Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopherol, Citric Acid.

Overige informatie over dit product

Merk
Q+A
SKU
965081
EAN
5060486262267
Inhoud
30 ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95